Bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Kaneel-chocoladekoekjes
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, ei, grand marnier, kaneel, olijfolie, pure chocolade, sinaasappelschil, suiker en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- koek en gebak / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gember, gist, honing, kaneelstokje, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, ui, walnoten, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / nagerecht uit Fresh en light:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Bakboek:
Recept uit Gevulde deeghapjes:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Ontbijt / snack of tussendoortje / bij de koffie uit Uit de oven van Van Boven:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / avondmaal uit Plenty more:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van Okoko recepten:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / nagerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :