Recept uit De Urban Cook:
Langzaam Gebakken Ossenhaas Met Bordelaisesaus
- Ingrediënten:
- boter, kalfsbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, merg, olijfolie, ossenhaas, peterselie, rode wijn, sinaasappel, tijm, witte peperkorrels en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bleekselderij, bloem, boter, fond, kalfsbotten, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: