Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Zalmfilet met saffraansaus
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, roomboter, saffraandraadjes, sjalot, slagroom en zalmfilet
- Keuken:
- Europees / Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, droge witte wijn, ei, gerookte zalm, knoflook, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tomaat, ui, vis, vlees, witte wijn, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk simpel:
Recept uit Puur Eten 2:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-03: