Zalm met zuring

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 358 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Timbale de crevettes grises à la crème - Timbaaltje van Hollandse garnalen

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Vanilleschuim met groene peper

Een recept uit Sylvie Girard-Lagorce en Jean Bono - Espumas & Mousses

Saffraansaus

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Tarbot farci, sauce concombre - Gevulde tarbot met komkommersaus

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan