Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, citroen, ei, gember, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, laos, limoensap, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, sambal oelek, suiker, tomaat, trassi, ui, vruchtensap, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Bonen!:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek: