Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroenrasp, druivenpitolie, ei, eidooier, fijn zeezout, gehakt, gemalen komijn, gist, kaneel, knoflook, lichtbruine basterdsuiker, mosterd, olie, olijfolie, plantaardige olie, suiker, ui, vruchtensap, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Ontbijt / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Cookie Cottage: