Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, gehakt, gist, laurierblad, lente-ui, limoen, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, vruchtensap, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Anatolië:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen: