Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Prei met krentensaus
- Ingrediënten:
- bouillon, citroensap, krenten, maïzena, prei en sojasaus
- Keuken:
- Europees
- Soort:
- groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, groente, knoflook, laos, olie, olijfolie, peper, peterselie, rucola, selderij, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, vruchtensap, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: