47 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloembouilloncrème fraîchedilleeieidooiereiwitfrituuroliegaar vleesgerookte zalmkipknoflookkomkommermelkolijfoliepaneermeelpeperpeterselieroomsjalotuiviswaterwitte wijnzalmfilet
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Zalm in bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, citroensap, ei, langkorrelrijst, room, verse dragon, verse peterselie, zalmfilet, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Niçoise met zalm

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, dijonmosterd, ei, gemengde bladsla, ghee, kappertje, knoflook, kokosolie, komkommer, olijfolie, olijven, rode ui, sperziebonen, tomaten, zalmfilet, zout en zwarte peper

Soort:
salade
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Rillette van zalm (of makreel)

Ingrediënten:
boter, citroensap, gerookte makreel, gerookte zalm, limoensap, makreel, peper, verse bieslook, yoghurt, zalmfilet en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis / paté/terrine
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Fettucine met zalm en radicchio

Ingrediënten:
boter, citroensap, fettucine, peper, radicchio, room, sinaasappelsap, sjalot, visfond, zalmfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Fettucine met zalm en prei

Ingrediënten:
boter, citroensap, fettucine, peper, prei, room, sjalot, visfond, water, witte wijn, zalmfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zalmrillette

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, cognac, gerookte zalm, knoflook, olijfolie, peper, roomkaas, verse tijm, zalmfilet en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Cateau de crepes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dille, ei, gerookte zalm, honing, huttenkase, melk en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Brunch / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Tonijnpastei - pâté di tonno

Ingrediënten:
ansjovisfilets uit blik, boter, citroensap, gemengd zuur, gerookte zalm, olijfolie, peper, sottaceti, tonijn op olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis / paté/terrine
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Zalmsoep

Ingrediënten:
aardappels, anijssterren, augurk, augurk, bloemkool, boter, citroensap, dille, gember, water, koolraap, olie, prei, rode chilipeper, knoflook, ui, varkensgehakt, verjus, vissaus, water, wittewijnazijn, yoghurt, zalm, zout en zure room

Haal meer recepten op...