Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Rundvleesstoofschotel met rode wijn
- Ingrediënten:
- bleekselderij, olijfolie, rode wijn, rundvlees, salie, tomatenpuree, ui en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge rode wijn, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, ossenstaart, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Brindisa:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: