Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Tournedos met sjalotjes in rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, droge rode wijn, magere spekblokjes, peterselie, sjalot, tijm, tournedos en vleesfond
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, ei, fond, gehakt, kalfsbotten, kaneel, knoflook, kruidnagel, lardons, laurier, laurierblad, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Miss Fromage:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: