Recept uit Keukendagboek 2:
Varkensvlees met peren en room
- Ingrediënten:
- arachideolie, boter, karbonades, peer, peren, perencider, olijfolie, tijm, vlees en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, ei, fond, kippenbouillon, knoflook, laurier, maïzena, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, spek, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / brunch / lunch uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van What's that smell:
Recept uit Solo Food:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: