Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Haan in rode wijn
- Ingrediënten:
- bloed, bloem, boter, bouquet garni, buikspek, champignon, cognac, haan, knoflook, peper, rode wijn, sjalot, suiker en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, boter, bouquet garni, buikspek, champignon, cognac, kastanjechampignons, kip, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, spek, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Fratello & Sorella:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van KeukenLiefde: