Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, gember, groente, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, tomaat, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit BioBudget:
Bijgerecht uit Zuur:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tomaten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Bijgerecht uit De Thaise keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Lunch / lunchgerecht uit Spanje:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Eten in Italie:
Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Varkensvlees: