Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Kuzu kapama - Lamsbout met groente uit de oven
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, sla, tomaat, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, knoflook, komijn, koriander, kruiden, lamsvlees, olie, olijfolie, peterselie, rijst, rozemarijn, rundvlees, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made: