Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boter, eidooier, kastanjechampignons, kippenbouillon, knoflook, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, spinazie, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Snack / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Brunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: