Recept uit Proef Puglia:
artisjokken gevuld met kalfsgehakt
- Ingrediënten:
- artisjokken, bladpeterselie, brood, citroen, ei, extra vergine olijfolie, kalfsgehakt, olijfolie, pecorino, vleesbouillon en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, rundergehakt, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: