Recept uit Proef Puglia:
artisjokken gevuld met kalfsgehakt
- Ingrediënten:
- artisjokken, bladpeterselie, brood, citroen, ei, extra vergine olijfolie, kalfsgehakt, olijfolie, pecorino, vleesbouillon en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, eidooier, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tijm, ui, varkensgehakt, vis, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Ontbijt uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Yo Kids:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland: