Recept uit Eten in Italie:
Kalfslever met balsamico-azijn
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bloem, boter, kalfslever, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, balsamicoazijn, bloem, boter, citroensap, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peterselie, rode wijn, sjalot, suiker, tijm, ui, vet, vlees, water, witte wijnazijn, zeezout, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept van Wateetons:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Whisky van de lage landen: