Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, room, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Jong a/d kook:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk: