Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Pianostuk met witte en zwarte wortel
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, peper, rode wijn, runder-pianostuk, ui, witte wortel, zout en zwarte wortel
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Gemüse! :
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk: