Gebraden duif en toast met gekonfijte sjalot

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 116 in Elzas .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fazantenbouillon

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Chao qincai - Geroerbakte selderie

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Pittige dulse en bleekselderijsalade

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Patrijzenbouillon

Een recept uit Erik van Loo - Soepen