Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Torentje van ree met gebakken eendenlever
- Ingrediënten:
- eendenlever van wilde eend, gedroogde morieljes, kalfsjus, noilly prat en reerugfilet
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben één boek van Gérard Goetz waarvan één boek mét recepten.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Gérard Goetz? Registreren is gratis!
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / nagerecht uit Elzas:
Bijgerecht uit Elzas:
Recept uit Elzas:
Bij de koffie uit Elzas:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Elzas:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elzas:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / nagerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Elzas:
Recept uit Elzas:
Recept uit Elzas: