Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Kabeljauw met tomaten
- Ingrediënten:
- citroen, crème fraîche, droge witte wijn, kabeljauw, prei, tomaten, tuinkruiden, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, boter, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, specerijen, suiker, tomatenpuree, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Rijst en risotto:
Recept uit Yo Kids:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit Deutsche Küche: