Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Gehaktballetjes in ei-citroensaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, ei, kalfsgehakt, lamsgehakt, paneermeel, peper, verse dille, vleesbouillon en zout
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, droge witte wijn, eidooier, eiwit, frituurolie, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: