Recept van Lekker Happen:
Lauwwarme salade met kip en champignons
- Ingrediënten:
- andijvie, boter, eieren, fusilli, kerriepoeder, olijfolie, pasta, peper, witte champignons, witte kool, wortel en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, room, sjalot, specerijen, suiker, tijm, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek: