476 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemcitroensapdroge witte wijneigroentekippenbouillonknoflooklaurierlaurierbladmelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeterseliepreirode wijnrozemarijnselderijslagroomtijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Rarebits met bleekselderij

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, brood, cheddar, laurier, mosterd, platbrood, ui, volle melk, worcestersaus, zeezout en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Risotto met bleekselderij

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, bleekselderijblad, boter, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, runderfond, ui, vleesbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met lamsvlees en knol- en bleekselderij

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, kaneelstokje, knolselderij, koriander, lamsschouder, melk, olijfolie, peper, runderbouillon, slagroom, spaanse peper, steranijs en ui

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Bleekselderij, champignons, roerei en mie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignon, chinese eiermie, ei, knoflook, lichte chinese sojasaus, olie, peper, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Celeris braisés - Gestoofde bleekselderij

Ingrediënten:
aardappelmeel, arrowroot, bacon, bleekselderij, boter, droge witte wijn, laurier, madeira, maïzena, ontbijtspek, peper, peterselie, port, spekzwoerd, tijm, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / bouillon / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met boter

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, groentebouillon, laurier, peterselie, tijm, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Rode kool

Ingrediënten:
appel, azijn, boter, groente, jeneverbes, kruidnagel, olijfolie, peper, rode kool, rode wijn, ui en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: ingelegde ui

Ingrediënten:
appelciderazijn, chilivlokken, eieren, gedroogde oregano, groenten, ingelegde ui, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagels, limoenen, peperkorrels, rode uien, vruchtensap, sinaasappelschil, sla, suiker, zout, ui, vlees, water en zuivel

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofd witlof met kikkererwten en zoete ui

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, gekonfijte tomaat, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, peper, sjalotten, tijm, witlof, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gems in rode wijn - camoscio al vino rosso

Ingrediënten:
appel, barolo, bleekselderij, boter, gemzenbout, hertenbout, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, nebbiolo-wijn, olijfolie, peper, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Filet van rode barbeel en kleine inktvisjes, gevuld met aubergineragout - les filets de rougets et petits encornets farcis de Méditerranée-poèlée aux aubergines

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, boter, chipolataworstjes, citroensap, tijm, inktvisjes, knoflook, kreeftensoep, laurierblad, olijfolie, paneermeel, rijst, rode barbeelfilet, rode côte de provence, sjalot, snijbietblad, ui, verse peterselie, peper, witte wijn en zeezout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Runderhaas met rozijnensaus

Ingrediënten:
biefstuk, bleekselderij, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chilipoeder, citroensap, gemalen kruidnagel, kaneelpoeder, peperkorrels, room, rozijnen, runderhaas, ui en wortel

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

bisque op zijn Frans

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, cognac, croutons, dragon, droge witte wijn, karkas van kreeft, kervel, knoflook, kreeftenboter, kreeftensaus, kreeftenschalen, kreeftenvlees, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, slagroom, stokbrood, tomaat, ui, visbouillon, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Haal meer recepten op...