Celeris braisés - Gestoofde bleekselderij

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 699 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
stoofgerecht / bouillon / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Trifle met limoncello

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Ouderwetse appeltaart

Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Zoutevis op de wijze van Brest - morue brestoise

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Vis-tempura

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek