597 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloembotercitroencitroensapcourgetteeiknoflookkruidenmuntolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalottijmtomaattuinkruidenuiwaterwortelzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Groene spaghetti

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, courgette, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas en spaghetti

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Gnocchetti sardi

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bladpeterselie, buffelmozzarella, cherrytomaten, chiliolie, courgette, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groene olijven, kappers, knoflook, oregano, pecorino, sojasaus en zwarte olijf

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Keftedes van tomaten

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, gedroogde oregano, munt, olijfolie, peper, raapzaadolie, rode kerstomaten, rode ui, tzatziki, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
vegan
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:

Risotto met verse kruiden

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bieslook, bladpeterselie, boter, droge witte wijn, groentebouillon, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, ui, wilde rijst, zout en zwarte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

"Rauwe" falafel

Ingrediënten:
basilicum, bindsla, bladpeterselie, citroensap, courgette, gedroogde oregano, knoflook, lente-ui, marjoraan, olijfolie, pompoenpitten, rozemarijn, tahinsaus, tijm, tomaat, venkel, walnoten, wortel, zongedroogde tomaten en zonnebloempitten

Soort:
vegan
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Auberginesalademet munt

Ingrediënten:
ansjovispasta, aubergine, basilicum, lente-uitjes, munt, olijfolie, oregano, peper, bladpeterselie, tomaat, wittewijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zomers gevulde paprika's - peperoni ripieni d'estate

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis op zout, aubergine, gedroogde oregano, groene paprika, gruyère, kappertjes, olijfolie, olijven, peper, tomaat, verse basilicum, verse bladpeterselie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zomerse gevulde paprika's

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, basilicum, gedroogde oregano, gezouten ansjovis, groene paprika, gruyère, kappertjes, olijfolie, olijven, peper, bladpeterselie, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Kruiden-vinaigrette

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, kervel, knoflook, oregano, peterselie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Geroosterde groenteschotel

Ingrediënten:
bloemkool, champignons, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, kerstomaat, kruidenmengsel, olijfolie, bladpeterselie, rode paprika, rode ui, knoflook en zout & peper

Haal meer recepten op...