31 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelavocadobloembonencrème fraîchegroentebouillonkippenbouillonkruidenmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspastinaakpeperpeterselierode paprikaslagroomtijmuiwaterzoutzure room
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Toscaanse boterige zalm

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Ingrediënten:
bloem, boter, boter, brood, broodjes, deeg, gist, ijswater, kaas, karnemelk, knoflook, kruiden, water, meel, platbrood, popcorn, slagroom, tarwebloem, gedroogde gist, vet, volle yoghurt, water, wei, yoghurt, zelfrijzend bakmeel, zout, zoutvlokken en zure room

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Ingrediënten:
bloem, boter, boter, brood, broodjes, deeg, gist, ijswater, kaas, karnemelk, knoflook, kruiden, water, meel, platbrood, popcorn, slagroom, tarwebloem, gedroogde gist, vet, volle yoghurt, water, wei, yoghurt, zelfrijzend bakmeel, zout, zoutvlokken en zure room

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Rullo di scarola

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bieslook, boter, broodkruim, crescenza, escarole, extra vergine olijfolie, knoflook, krulandijvie, pijnboompitjes, room, roomkaas, rozijn, salie en zwarte olijf

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Kruiden-kaassoufflé

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, boragie, boter, emmentaler, knoflook, melk, nootmuskaat, oregano, paneermeel, peterselie, pimpernel, room, salie en witte peper

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Lunch / avondmaal uit Nopi:

Blauwe-kaastaartjes met ingemaakte rode biet en honing

Ingrediënten:
basilicum, basilicumcress, bieslook, biet, blauwe valdéonkaas, boter, crème fraîche, digestivebiscuits, fijne kristalsuiker, gorgonzola, grof zeezout, hazelnoot, honing, knoflook, laurier, parmezaanse kaas, pompoenpitten, prei, rodewijnazijn, slagroom, stilton, tijm, truffelolie, roomkaas en zwarte peperkorrels

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:

Mosterdsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, gladde mosterd, groene kruiden, grove mosterd, kipfilet, kippenbouillon, prei, room en knoflook

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Vorstelijke champignons

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, champignons, ganzenleverpastei, knoflook, kwark, room, selderijzout, tuinkruiden, walnoten en witbrood

Keuken:
Duits
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pipe rigate met doperwten en ham

Ingrediënten:
boter, diepvrieserwtjes, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, panna da cucina, parmaham, peterselie, pipe rigate, prosciutto crudo, room, kruiden, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Gegratineerde st jakobsschelpen

Ingrediënten:
boter, chilipeper, corail van jakobsschelp, knoflook, kruiden, peper, peterselie, room, sjalot, st jakobsnoot, visfond, witbroodkruim en zout

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Vissoep Met Venkel, Kerrie En Saffraan

Ingrediënten:
basilicum, boter, chilivlokken, dille, maïzena, kabeljauw, kerriepoeder, kerstomaat, knoflook, melk, olijfolie, saffraan, slagroom, stokbrood, stokvis, tijm, citroensap, venkelknol, kruiden, visbouillon, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Traditionele kippenpastei

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, boter, champignons, diepvrieserwten, groene selderij, kipfilets, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode paprika, room, ui, kruiden, witte wijn en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Pastinaaksoep Met Paddenstoelen En Knoflookcroutons

Ingrediënten:
basilicum, boter, cantharellen, cayennepeper, chilivlokken, groentebouillon, olijfolie, paddenstoelen, pastinaak, peterselie, slagroom, stokbrood, knoflook, tijm, citroensap, trompettes de la mort, kruiden, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Groentegratin

Ingrediënten:
aardpeer, biet, bladgroenten, bleekselderij, boter, ei, groentebouillon, haverwortel, kaas, knoflook, knolgroenten, koolzaadolie, melk, pastinaak, peper, raapstelen, rabarber, rucola, slagroom, snijbiet, stengelgroenten, kruiden, zevenblad en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Taco’s met gehakt en mais

Ingrediënten:
avocado, bonen, boter, crème fraîche, knoflook, ui, kruidenmix, mais, olijfolie, rode paprika, rundergehakt, sla, taco, nacho's en water

Haal meer recepten op...