Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, eidooier, gehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / avondmaal uit Nigella bijt:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koken met Karin:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Jong a/d kook: