Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Basil Köfte - Gehaktballen met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, broodkruim, ei, kalfsgehakt, knoflook, olijfolie, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, broodje, eidooier, gehakt, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, tijm, tomaat, ui, vet, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / lunchgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Wereldbroodjes:
Recept uit Yo Kids:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie: