Provençaalsevissoep met rouille en croûtons

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 90 in AH eetboekenreeks 1 - Vis .

Keuken:
Mediterraans / Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Bereidingstijd:
70 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Snelle 'vistaart'

Een recept uit L. Olthuis, Bert Strootman en B. Strootman - Spitsuurkoken - Gezond & Snel

Geroerbakte bleekselderlj met gemarineerde biefstuk

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Rode-bessensaus voor hertenvlees

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

He tang xiao chao - Geroerbakte groenten uit de lotusvijver

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken