Pan Bagnat

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 44 in Wereldbroodjes .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / snack of tussendoortje / avondmaal
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tomaten-broodsalade met ansjovis

delicious. magazine - 2007-06

Pasta met ansjovis in tomatensaus

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Fegatini al burro - Kippenlever met boter

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Bloemkoolrisotto

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie