Recept uit Lente in Sicilië:
porri e patate al forno - prei aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, knoflook, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, slagroom en zout
- Keuken:
- Siciliaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, ei, gehakt, groente, groentebouillon, kaas, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, spinazie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lente in Sicilië:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Minimania:
Recept uit Killerbody dieet:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Bijgerecht uit 101 ballen:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.: