Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, fruit, gehakt, groente, knoflook, komkommer, laos, melk, peper, sesamolie, tomaat, tomatenpuree, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Minimania:
Bijgerecht uit Junges Gemüse: