Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, fruit, groente, honing, knoflook, komkommer, laos, laurier, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, sesamolie, spitskool, tomaat, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Minimania:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: