Recept uit De Smaakbijbel:
Dhal met komijn en citroen
- Ingrediënten:
- arachideolie, chilipeper, citroensap, citroenschil, garam masala, gember, komijn, kurkuma, splitkikkererwten, ui en water
- Soort:
- stoofgerecht / veganistisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroensap, fruit, gember, gula djawa, knoflook, laos, lombok, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, rijst, sjalot, tomaat, trassi, wijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Sri Lanka Food:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst: