Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Kip met venusschelpen a la plancha
- Ingrediënten:
- arachideolie, boter, druivenpitolie, kippenborst, kippenbouillon, pekelwater, sherryazijn, venusschelp en verse tijm
- Soort:
- sous-vide / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, droge witte wijn, ei, gember, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, rijst, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit singapore:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands: