Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gefrituurde courgette in azijn en knoflook
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, groente, knoflook, plantaardige olie, wijnazijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, bleekselderij, boter, dijonmosterd, donkere sojasaus, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, rijstwijn, rozemarijn, suiker, ui, water, wijnazijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen: