Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroenrasp, citroenschil, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Feestelijk tafelen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Groot handboek sauzen: