Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Provençaalse witte-wijnmarinade
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, rozemarijn, sjalot, tijm, witte wijn en witte wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- barbecue/grill / marinade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroenrasp, citroenschil, droge witte wijn, eidooier, honing, knoflook, korianderzaad, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, sinaasappelschil, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Betty's Kitchen: