Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, ei, fond, fruit, kalfsbotten, knoflook, komijn, kruiden, lardons, laurier, laurierblad, olie, paprika, peper, peterselie, runderbouillon, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Yo Kids:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: