Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
In de pan gebraden parelhoen met salie, selderij en bloedsinaasappel
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloedsinaasappel, boter, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, parelhoen, salie en tijm
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroen, citroensap, groentebouillon, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Margriet kookboek:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit Lekker Hollands:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Keukenkronieken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl: