Recept uit De pastabijbel:
Ravioli met spinazie en ricotta
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, room, spinazie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, basilicum, boter, deeg, ei, eidooier, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, slagroom, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Fresh en light:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Vegalicious:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht uit Eten en zo:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Twaalf:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence: