Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Biefstukken van de haas met rode wijn
- Ingrediënten:
- bloem, boter, haasbiefstuk, knoflook, plantaardige olie, rode wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, ossenstaart, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Smokey goodness:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino: