Recept uit 45 geniale rezepten:
Sjalot-truffelkorst
- Ingrediënten:
- boter, fleur de sel, knoflook, laurier, olijfolie, perigordtruffels, sjalotten, tijm, witbroodkruim en zwarte peper
- Keuken:
- Frans / Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Junges Gemüse: