Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Aardappels uit de oven met tomaten en witte wijn
- Ingrediënten:
- boter, laurier, nieuwe aardappelen, olijfolie, tomaat, ui en witte wijn
- Keuken:
- Portugees
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cayennepeper, cognac, croutons, dragon, droge witte wijn, kervel, knoflook, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, visbouillon, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak: