Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Varkenslende met laurier
- Ingrediënten:
- extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, peperkorrels, ui, varkenslende en witte wijn
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Solo Food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Made in Italy:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: