Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Eieren in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, eidooier, knoflook, kruidnagel, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, sjalot, specerijen, spek, tijm, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept van Food & Friends:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Brunch / lunch uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit De worst story:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De worst story:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Keukenlab:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: